De Hesseler Fietsers

Verslagen & Blogs

Kopij Sportblazer

Juni is de maand van de evenementen. Hello Festival, Blues Festival, Schuurfeest Wachtum en zo kan ik nog wel even doorgaan. Als Hesseler Fietsers hadden we ons eigen evenement, de Boomverzorging Drenthe-Bert Stadman Makelaardij Gravelride op 4 juni jl. De verwachtingen voor de opkomst waren hooggespannen, prima weervooruitzichten en een paar mooie routes. Toch viel de opkomst enigszins tegen wat waarschijnlijk veroorzaakt werd door een fietstocht die de dag ervoor in Hoogeveen was georganiseerd. La Chouffe met liefst 2500 deelnemers. Wij moesten het doen met zo’n 120 deelnemers. Natuurlijk hadden we op een iets groter aantal gehoopt maar we kunnen erg tevreden zijn over de reacties van de deelnemers na afloop. Volgend jaar gaan we op voor de derde editie van de Hesseler Gravelride. 

Een evenement organiseren gaat niet zonder de hulp en de bijdrage van onze leden en sponsoren. Ik wil hen hiervoor dan ook hartelijk bedanken.

Nu de zomer is aangebroken valt het verenigingsleven langzaamaan een beetje stil. De sportactiviteiten komen op een lager pitje te staan en we gaan genieten van de vakantieperiode. Als Hesseler Fietsers nemen we op 24 juni nog wel deel aan Fietsen tegen Kanker waarna onze eerstvolgende activiteit pas weer gepland staat in oktober.

Iedereen een fijne vakantie gewenst.

Henk van Veen