De Hesseler Fietsers

Lidmaatschap

Kijk op onze aanmeldpagina voor meer informatie.

De kosten voor het lidmaatschap bedragen € 55,- per jaar + eenmalig € 3,50 inschrijfkosten.

Aanmelden

Voordat je definitief lid wordt van onze vereniging, kun je vrijblijvend een aantal keren meefietsen. Ben je na deze introductie enthousiast geworden, schrijf je dan in!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Edit Template

Over Ons

De Hesseler Fietsers

Op de fiets kom je pas echt tot leven!

Het is een geweldige manier om te genieten van de natuur en de mooiste plekjes te ontdekken. Of je nu alleen op pad gaat of samen met anderen, fietsen is een sportieve ontspanning voor jong en oud. Bij een NTFU-vereniging, zoals De Hesseler Fietsers, beleef je nog meer plezier op de fiets!

De Hesseler Fietsers is een van de ruim 400 verenigingen die bij de NTFU zijn aangesloten. En wat is er nu beter dan je passie voor fietsen te delen met gelijkgestemde mensen? Als toerfietsvereniging zijn wij gespecialiseerd in recreatief fietsen, waarbij het sportieve en recreatieve karakter de boventoon voert. Het wedstrijdelement laten we bewust achterwege, omdat we vooral willen genieten van het fietsen.

Bij De Hesseler Fietsers is er voor ieder wat wils. Of je nu samen met je gezin een ontspannen fietstocht van 25 kilometer wilt maken, een langere tocht door de prachtige Drentse dreven wilt fietsen of een uitdagende rit op de ATB wilt maken, alles is mogelijk bij ons!

Het fietsplezier houdt bij ons echter niet op bij de deur van onze vereniging. Onze leden trekken er namelijk ook ’s avonds en in het weekend samen op uit om gezellig te fietsen. Als toerfietsclub zijn we dan ook een verzamelplaats van gelijkgestemde mensen die dezelfde passie delen. Door verschillende activiteiten te organiseren, zoals toertochten op de weg en in het veld, ontmoeten onze leden niet alleen elkaar, maar ook andere toerfietsers.

Als lid van De Hesseler Fietsers kun je gratis deelnemen aan al onze toertochten. Maar er is meer! Als NTFU-vereniging bieden wij onze leden de mogelijkheid om deel te nemen aan diverse meerdaagse evenementen die jaarlijks worden georganiseerd. Zo kun je samen met andere toerfietsers nieuwe routes ontdekken en mooie herinneringen maken.

Onze vereniging is opgericht in 1979 in Oosterhesselen met als doel om samen in een goede sfeer te fietsen. Bij ons staat het motto “Samen uit, samen thuis” dan ook hoog in het vaandel. Momenteel hebben we 60 leden, waarbij zowel toerfietsers als ATB-ers zich hebben aangesloten. Als recreatieve toerfietsvereniging hebben wij als doel om de prachtige vorm van vrijetijdsbesteding die toerfietsen is, onder de aandacht te brengen en te promoten.

Dus, waar wacht je nog op? Sluit je aan bij De Hesseler Fietsers en ervaar hoe geweldig het is om op de fiets te stappen en nieuwe avonturen te beleven. Onze TEP (Toerfiets Evenementen Programma) bevat alle informatie die je nodig hebt om van elk moment op de fiets te genieten. Word nu lid en ontdek de magie van het fietsen bij De Hesseler Fietsers

Lid worden

Voordat je definitief lid wordt van onze vereniging, kun je vrijblijvend een aantal keren meefietsen. Ben je na deze introductie enthousiast geworden, schrijf je dan in!

© 2024 De Hesseler Fietsers

Created and powered by YMD